* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

PRISTUP SVIM PODRUČJIMA. ZA SVAKOGA.

Tvrtku Toshiba pokreće stalna potreba za poboljšanjem proizvoda, a time i za poboljšanjem i uljepšavanjem života korisnika. Nikada ne spavamo na lovorikama. Tako, primjerice, kada predstavimo prijenosno računalo prepuno najnovijih inovacija, možete biti sigurni da već radimo punom parom na razvoju nove generacije tehnologije, pa i one koja će uslijediti nakon nje.

Taj duh odnosi se na sve što činimo – pa i na ovo web-mjesto. Potpuno smo predani tomu da se na ovom web-mjestu svi korisnici, bez obzira na ograničenja vezana uz invaliditet ili godine, osjećaju uključeno. Stoga ga neprestano razvijamo i tehnički poboljšavamo, a osobito pazimo na pristupačnost.

Naše je web-mjesto dizajnirano tako da bude kompatibilno s pomoćnim tehnologijama koje koriste mnogi web-korisnici i da pruža sveobuhvatno korisničko iskustvo. Na web-mjesto smo upravo uveli mnoga poboljšanja, a nastavit ćemo poboljšavati i svoju ukupnu prisutnost na webu.

Osigurali smo neovisnost svog web-mjesta o uređajima, što znači da ga možete pregledavati pomoću tipkovnice i/ili miša te s pomoćnim uređajima koji pružaju sličnu funkcionalnost.

Radi lakšeg čitanja korisnici web-mjesta mogu i prilagoditi veličinu teksta prema vlastitim željama, a kontrast svjetline boja između pozadine i prednjeg plana unutar je utvrđenih smjernica, čime se postiže poboljšana čitljivost.

Boja se ne koristi kao jedino sredstvo za naglašavanje značajki, ali nismo koristili sadržaj koji brzim treptanjem ili bljeskanjem može prouzročiti uznemirenost ili neželjene nuspojave.

Tamo gdje je to potrebno, prikazanim smo slikama priložili alternativni sadržaj da bi posjetitelji koji slike ne mogu vidjeti dobili objašnjenje teme i konteksta. U nekim slučajevima koristimo tehnike prikaza koje nisu pristupačne, no kao alternativu uvijek nastojimo prikazati čitljive stranice i oblike.

Naš nemirni duh potiče nas na stalno poboljšanje web-mjesta da bi se na njemu svi korisnici osjećali uključeno.