* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

O Toshibi

O Toshibi
Toshiba je vodeći svjetski inovator i pionir visoke tehnologije, proizvođač i prodavač raznovrsnih naprednih elektroničkih i električnih proizvoda koji obuhvaćaju informacijske i komunikacijske sustave, digitalne proizvode, elektroničke uređaje i komponente, sustave za napajanje (uključujući nuklearnu energiju), industrijske i društvene infrastrukturne sustave te kućanske aparate. Tvrtka Toshiba osnovana je 1875. godine i danas upravlja globalnom mrežom koja obuhvaća više od 740 tvrtki s 204.000 zaposlenika širom svijeta i čija je godišnja prodaja veća od 6,3 bilijuna jena (63 milijarde USD).
Više informacija >


Upravljanje okolišem
Grupa Toshiba upravlja okolišem na način koji promiče sklad sa Zemljom i pridonosi stvaranju bogatijeg životnog stila u društvu. Na osnovi temeljne politike zaštite okoliša grupa Toshiba radi na sustavnom promicanju inicijativa za zaštitu okoliša u skladu s ekološkom vizijom u kojoj su postavljeni brojčani ciljevi koje je potrebno ostvariti te definirani dobrovoljni ekološki planovi. Dobrovoljni ekološki planovi akcijski su planovi za postizanje brojčanih ciljeva.
Više informacija >


Aktivnosti vezane za korporativnu društvenu odgovornost
Principi korporativne i društvene odgovornosti u središtu su strategije i poslovanja tvrtke Toshiba, a obuhvaćaju filozofiju i pravila, upravljanje, angažman dionika, društvenu učinkovitost i korporativno građanstvo. Vrijednosti poput poštivanja ljudskog života, ekološke svijesti i usklađenosti s pravnim zahtjevima u potpunosti su integrirane u svakodnevno djelovanje naše tvrtke kao korporativnog građanina planete Zemlje.
Više informacija >


Toshiba Research Europe Ltd.
Toshiba Research Europe Ltd (TREL) u Ujedinjenom Kraljevstvu jedna je od globaliziranih razvojno-istraživačkih organizacija na korporativnoj razini koje je osnovala korporacija Toshiba u Japanu. Sastoji se od dva laboratorija, Istraživačkog laboratorija Cambridge (CRL) u Cambridgeu i Istraživačkog laboratorija za telekomunikacije (TRL) u Bristolu.
Cambridge Research Laboratory | Telecommunications Research Laboratory